Color Blindness: Normal Protan Deutan Tritan

GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

GeenPeil tussen leuke PVV-stemmers in de Bijlmer

-GeenPeil Propaganda-

On the road again! De GeenPeil goudbus toert in de afteldagen naar 15 maart door het land (schema deze week). De eerste bestemming: 020 Bijlmer. De markt bij Amsterdamse Poort. D'r was maar 1 iemand echt niet van GeenPeil gediend - da's minder dan in de panelen hieronder. D'r liepen trouwens wel minstens net zo veel PVV-stemmers rond. Ongemakkelijke waarheid alsook niet leuk voor het wereldbeeld van Partij van de GL66'ers, maar een uurtje flyeren met een natte peilvinger in de lucht leert dat Geert hele hoge ogen gooit onder de Suristemmers. Mogen Mark en Alexander mooi hopen dat die "boze blanke burgers" uit de Bijlmer allemaal thuisblijven op 15 maart. Wij gingen des middags nog naar de Uithof want de meeste regen valt toch naast je maar nee, in onze bus geen paaltje voor je OV-chipkaart... Dinsdag zijn we in Purmerend (ochtend) en Volendam (middag). Maar vanavond van tien tot middernacht eerst nog #RadioBART.
32302572694_35a6080ee2_k.jpg

33146881035_1d4d78bf94_k.jpg GeenPeil | 27-02-17 | 20:59 | Link | 74 reacties

BewaarTweet: TK2017 volgens Mark de Hoax

Mark Rutte, de man die bij 2,5 miljoen Nederlanders door de brievenbus urineerde en op zoek naar de onderste steen in een akker zonnebloemen op een enorme schaliegasbel stootte, doet ff een voorspelling/peiling voor de komende verkiezingen. Geen GeenPeil, Geen Terry B, Geen VeeNL, 1 Kuzu, de Prutsers van de Asscher op zestien en tien diverse negers erbij voor Yasser Ferras. Maar wel gewoon 41 zetels voor het meest criminele corrupte en frauderende clubje (*) uit de historie van de parlementaire geschiedenis. Enfin... rechtsklik save as voeg toe aan favorieten shift command 4 select & we spreken elkaar op 15 maart.
Pritt Stift | 27-02-17 | 19:19 | Link | 326 reacties

Video. Yolanthe likt wit spul van Koblenko's gezicht

Nederland is een land waar mensen zich graag laten vermaken door andere mensen die op tv taarten in hun gezicht krijgen. Dat is natuurlijk de reden dat aliens onze planeet maar gewoon links laten liggen, maar het is wel ONZE cultuur, dus fuck aliens. Met hun kutschepen. Maar goed, de bovenstaande HILARITEIT, laat zich eigenlijk enkel opschrijven zoals alleen een showbizz-redactie dat kan.

"Victoria Koblenko (36) en Yolanthe Sneijder-Cabau (31) hebben gisteren voor hilarische momenten gezorgd in Carlo's TV Café, het zondagmiddagprogramma van Carlo Boszhard. Het stel moest het tegen elkaar opnemen in het zogenoemde taartenspel. Het liep uit op een slagroomslagveld, waarbij Yo zich niet kon inhouden."

Gegil
Vooraf aan het pikante moment ging de 'strijd der titaarten', iets waar met name Centraal Medisch Centrum-actrice Victoria naar uitkeek. (...) Toen het taartenapparaat niet goed werkte, besloot talkshowhost Carlo dan maar zelf een taartenbodem met een berg slagroom in Victoria's gezicht te meppen. Daarna was Yolanthe aan de beurt, waarna Carlo door de dames werd teruggepakt. Onder luid gegil van het publiek vloog de slagroom door de lucht."

Woordkunstenaars, dat zijn het daar bij het AD. En wat zegt u? Jezus, oké. U kunt het hier terugkijken. Spartacus | 27-02-17 | 18:04 | Link | 66 reacties

FAIL! Joop.nl spoort verkeerde twitterkoning op

faalplaatjegrafiekjoop.pngZelfstandig iets uitzoeken en voor Joop.nl werken, ongelukkiger kan een combinatie niet worden. In de nieuwste aflevering van onze favorietste serie van onszelf ging een anonieme scribent op zoek naar alternatieve feiten over hoe Geert Wilders heerst op twitter. "Joop ging op onderzoek uit en telde hoeveel RT’s en likes iedere tweet van een lijsttrekker kreeg, in de periode van 13 tot en met 19 februari." De conclusie stond uiteraard al van te voren vast: Jesse Klaver is de echte koning en de messias en alles en Geert Wilders is een zielige sukkel. Gelukkig is het onderzoek van Joop.nl vrij eenvoudig te repliceren. Ook GeenStijl bekeek de tweets van Geert Wilders in de door Joop.nl genoemde periode en kwam allerlei volop gelikete en gedeelde tweets tegen van de geblondeerde lijsttrekker en verzon een zin met 33 woorden. Dat zijn dus maar liefst 33 tweets in een weekje, volop gedeeld en geliket door een razend enthousiaste achterban. In dezelfde periode stuurde Jesse Klaver drie fucking tweets. Twee waren niet van hemzelf en de andere ging over Nijntje. Joe. Ronaldo | 27-02-17 | 17:04 | Link | 80 reacties

Video. Thierry flyert op een volksfeest!

Beweegt ons aller Thierry zich daar ineens eventjes niet onder de moeilijke brillen in het concertgebouw, maar gewoon tussen het hossende volk waar men denkt dat Hegel een stekelig zoogdiertje is. Zowaar ontpopt hij zich tot een politicus die zich op een Freek Vonk-achtige wijze vol bewondering verheugt om het feit dat mensen die zo weinig hebben toch zo gelukkig zijn. HET IS HIER FANTASTISCH, zoveel is duidelijk! De neus van Pinokkio Rutte wordt zelfs nog getrakteerd op een heuse "PEP!" Wat geweldig om te zien dat Thierry met zoveel cocaïne in z'n lichaam toch zo effectief campagne weet te voeren. Maar nu even zonder grappen. Exact hetzelfde gevoel waarmee we Trumps overwinning voorspelden, dicteert ons nu dat het FvD minstens vijf zetels gaat pakken. En dat Le Pen de volgende president van Frankrijk wordt, maar da's een ander topic. Tot die tijd: opdat we nog maar op een hele rits van dit soort filmpjes getrakteerd mogen worden.
Spartacus | 27-02-17 | 16:04 | Link | 116 reacties

VluchtelingenWerk richt ook politieke partij op

We moeten nog even uitzoeken of het mag van de Kiesraad, maar zo vlak voor 15 maart richt ook Stichting VluchtelingenWerk een politieke partij op. Lijsttrekker is Dieuwertje 'Sinterklaasjournaal' Blok, dus de multiculti-stem kunnen ze sowieso vergeten. Bert Wagendorp is uitgenodigd om alle mensen die van lezen houden weg te pesten en Joris Linssen dacht dat er iets op Schiphol was, dus die staat ook op de foto. Een verwarde man links onder in beeld doet de PR en voor de jongeren is er een plaatjesdraaier ingevlogen die niemand herkent omdat hij altijd op de radio is. Die man met baard is Marokkanenknuffelaar Meester Bart. Wat een op subsidie en donaties draaiende stichting in 's hemelsnaam bezielt om geld te besteden aan posters tegen de PVV ontgaat ons, maar dat die subsidie en donaties daar niet voor bedoeld zijn, dat snappen wij dan weer wel. Feauteaufucks gaarne in de comments en de prijs voor de beste is nu al gewonnen door Lily.lilyreaguurthemerin.png Ronaldo | 27-02-17 | 15:24 | Link | 140 reacties

GSTV - Renee peilt carnavalvierende Brabeaux

Nu we een geschminkte clown in het Witte Huis hebben en hier te lande een blonde haatpruik bovenaan de peilingen staat valt de politieke realiteit bijna niet te parodiëren door de carnavalsgangers. Of toch wel? Renée ging naar benedenrivierië voor van het bier zwevende kiezers en gekostumeerden die ludiek doen over de politiek. Een vrolijk verhaal vol PVV'ers, dankbare Syriërs en vrolijkerds die na bijna twee regeerperiodes Rutte nog niet uitgelachen zijn over de vvd. Alaaf! Zentgraaff | 27-02-17 | 14:14 | Link | 34 reacties

NRC-hoofdredactie: 'Wilders misbruikt veiligheidslek'

Zo dan, komt het nationale geweten van de Navenant Rancuneuze Courant eventjes met een hoofdredactioneel commentaar dat zou moeten verhinderen dat hun aantal abonnees straks gelijk staat aan het aantal zetels van Wilders.

"Het middelpunt van deze verkiezingsstrijd [Wilders] die toch al selectief meedoet aan de campagne heeft nu een uitgelezen alibi om nog selectiever te zijn. Dat wil zeggen: nog verder weg te blijven van het publieke debat en door te gaan met zijn eendimensionale twitterberichten. Via dat medium laat hij in diverse berichten weten dat hij zich – ondanks garanties van het kabinet – niet veilig voelt.

De algemeen aanvaarde gedragsregel in Den Haag is dat in het openbaar zo min mogelijk wordt gesproken over beveiliging van politici en dat de betrokken politici zelf dit al helemaal niet doen. Hieraan laat Wilders zich niets gelegen liggen. Aanvankelijk reageerde hij nog opmerkelijk terughoudend, maar de laatste dagen vent hij zijn persoonlijke omstandigheden weer volop uit op Twitter.

Wilders had ervoor kunnen kiezen te zwijgen. Dat heeft hij niet gedaan. Daarmee laadt hij de verdenking op zich electoraal munt te willen slaan uit de situatie. Het wordt er allemaal niet frisser op."

Dapper hoor, zo'n ANONIEM commentaar terwijl Greet met z'n hoofd op de dodenlijst van de islam staat.

Maar goed, sinds wanneer is een garantie van het kabinet überhaupt iets waard? En die aanvaarde gedragsregel hè. Door welke Nederlandse politicus op welke dodenlijst wordt die dan precies wel geëerd als zijn leven mogelijk in het geding is? Het wordt er allemaal niet frisser op.

Uw NRC-abonnement opzeggen kan alhier. Spartacus | 27-02-17 | 13:09 | Link | 176 reacties

Ook al lacistisch: calnaval!

Weet u wat ook glappig is? De hele tijd een l zeggen als je een l bedoelt. Dat vonden ze bij café Boelke Velschulen in 't Ginneken ook. Dus hebben ze hun hele toko velsield in een Chinees thema. Hankie pankie shanghai, 1000 biel elin en lachen maal! Doen ze daal iedel jaal: glapjes maken en velkleden enzo. Maal dat mag dus helemaal niet van de antilacistenbligade, die iedeleen opliep Boelke Velschulen 1 stel te geven op Facebook. Andele mensen vonden dat weel een stomme actie en die gingen Boelke Velschulen allemaal 5 stellen geven! Je zou dus kunnen zeggen dat el een stellenstlijd gaande is op de social media. Volgend jaal dus een glutenvlij calnaval want belediging is moold en yellowfacing is hetzelfde als blackfacing en Nedelland is Amelika en alles wat ze daal fout doen, moeten wij ook fout gaan doen. Araaf! Ronaldo | 27-02-17 | 12:15 | Link | 99 reacties

Timmerfrans keurde haatbaardbouwfraude goed

topicsmeergeldballast.jpgEven een kijktippertje voor vanavond: omroep HUMAN hep een fillempie gemaakt over smeergeld in Saoedi-Arabië. Bouwbedrijf Ballast Nedam betaalde jarenlang astronomische bedragen aan de oranjes van dat land, om opdrachten binnen te halen. Zo verdiende prins Al-Waleed ongeveer een half miljard aan Nederlandse muntjes - de naar schatting op vier na rijkste man van de wereld word je immers niet zomaar. Oh, en dan komt het schandaligste van de zaak: het Ministerie van Buitenlandse Zaken (destijds onder leiding van Timmerfrans) vroeg het OM om niet al te hard door te procederen op de zaak, omdat men bang was voor schade aan de zakelijke belangen van Nederland in het koninkrijk. Kortom, de corruptie reikt ook in Nederland tot aan de top en de Saoedi's komen met alles - corruptie, haatbaardverspreiding - weg, omdat ze nu eenmaal op de geldzak zitten, op voorspraak van Erkend Deugmens Timmerfrans. De zaak is trouwens in Nederland al geschikt: het bouwbedrijf betaalde 17,5 miljoen. Eigenlijk is dat best ironisch, want zo'n schikking is feitelijk niets meer dan koning Willie een schijntje toestoppen om niet vervolgd te worden voor het schuiven van bergen geld naar koning Abdullah. Lang leven het bananenkoninkrijk Nederland! Vanavond meer om 21.00 op NPO2. Zentgraaff | 27-02-17 | 11:09 | Link | 114 reacties

Traditie. Maxima met staaf tussen de benen

max2017.pngTradities zijn er om te koesteren. Zwarte Piet. Kerststollen. Paaseieren. Gemengd Zwemmen. En natuurlijk het jaarlijkse fotomomentje van Onze Lieve Vorstin Maxima, met een enorme Oranje Paal tussen de benen. Zo heerlijk Nederlands. Sommige dingen veranderen nooit. Mooi dat dit nog kan en mag. Tot volgend jaar!
maximametstaaftussenbenen.png Pritt Stift | 27-02-17 | 10:05 | Link | 84 reacties

Geert Wilders verpest sfeer Oscaruitreiking

U dacht dat wij in Nederland goed waren in het door de war halen van filmmakers, maar in het land van Trump doen ze dat toch wat bigger and better. Een totaal overwerkte PVV-fractiemedewerker zorgde ervoor dat Warren Beatty en Faye Dunaway de verkeerde envelop in handen kregen, waardoor zij dachten dat niet het etnisch verantwoorde Moonlight, maar de roomblanke musical La La Land de prijs voor de beste film had gewonnen. Is dus niet zo. Net zoals Pim Fortuyn is vermoord door vrijgelaten dierenvriend Volkert van de Graaf (foto's). We kunnen veel vervelends over Volkert zeggen en dat doen we ook graag, maar een islamitische terrorist is hij niet. Jammer dat Jordan Horowitz niet op 6 mei 2002 een envelopje openmaakte om aan te kondigen dat het allemaal een grote vergissing was. Of op 2 november 2004. Zie je wel dat het in de films altijd beter afloopt dan in de werkelijkheid. Ronaldo | 27-02-17 | 08:59 | Link | 116 reacties

Alstublieft. Samenvatting RTL Nepdebat

Sorry. We waren even in slaap gesukkeld / schaatsen kijken / blijven hangen bij krimi op de Duitser / 1000 biertjes doen in Breda / moeder de vrouw onderpissen in de badkuip / de kliko aan de weg zetten (doorhalen wat niet van toepassing is). Maar er was dus ook nog een soort van lijsttrekkersdebat vanavond. Ook heel belangrijk. Boven de samenvatting, onder de beste tweet du jour. Morgenochtend de kijkcijfers. We hebben er zin an. Pritt Stift | 26-02-17 | 22:34 | Link | 294 reacties

Meerrrr

Tip de Redactie